

ព្រះវាខារណាចក្រូកអង្គុខា ខាត់ សាសលា ព្រះចចារក្សត្រ

គ្រសួទចម្បធម៌ ស្ថិទ ទីចិត្រសិស្បៈ

ins: only war

សេចគ្គីសម្រេច ស្តីពី

អាមេទ្លើងអ្វុមអាចោះ សម្ដែ១សិល្បៈអុ១ពិនី មែាព្រះមមេអដ្ឋិព្រះអុណោព្រះបានសម្ដេចព្រះសពង្គមសីមានុ ព្រះមមានីអេអ្រ ព្រះទះពេខចិតាខាតិខ្មែរ ព្រះមមេងសអាដ្ឋ

~~\\\\

រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួទឧស្បធន៍សិចនិច្ចិត្រសិល្បៈ

- បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ/រកត/០៩០៨/១០៥៥ ចុះថ្ងៃទី២៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០០៨ ស្ដីពីការតែង តាំងរាជរដ្ឋាភិបាលនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ ០២/នស/៩៤ ចុះថ្ងៃទី២០ ខែកក្កដា ឆ្នាំ១៩៩៤ ដែលប្រកាសឲ្យប្រើច្បាប់ ស្តីពីការរៀបចំនិងការប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី

- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០១៩៦/០២ ចុះថ្ងៃទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ១៩៩៦ ដែលប្រកាសឲ្យ ប្រើច្បាប់ស្តីពីការបង្កើតក្រសួងវប្បធម៌និងវិចិត្រសិល្បៈ

- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ២៤អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី១៩ ខែមីនា ឆ្នាំ២០០៧ ស្ដីពីការរៀបចំនិងការប្រពឹត្ត ទៅរបស់ក្រសួងវប្បធម៌និងវិចិត្រសិល្បៈ

- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ៥០៥អនក្រ.តត ចុះថ្ងៃទី០២ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០១៤ ស្ដីពីការបង្កើតអនុគណ-កម្មការទទូលភារកិច្ចរៀបចំព្រះរាជពិធីដង្ហែព្រះបរមអដ្ឋិ ព្រះករុណាព្រះបាទសម្ដេចព្រះនរោត្ដមសីហនុ ព្រះមហាវីក្សេត្រ ព្រះវររាជបិតាឯករាជ្យ បូរណភាពទឹកដី និងឯកភាពជាតិខ្មែរ ព្រះបរមរតនកោដ្ឋ

តាមសំណើររបស់រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងវប្បធម៌និងវិចិត្រសិល្បៈ

ಹೕೖಟಣ

558319 :

ត្រូវបានបង្កើតក្រុមការងារមួយ ដើម្បីទទួលខុសត្រូវផែនដង្ហែព្រះបរមអដ្ឋិ ព្រះករុណាព្រះបាទសម្ដេច ព្រះនរោត្ដមសីហនុ ព្រះមហាវីរក្សត្រ ព្រះវររាជប៊ីតាឯករាជ្យ បូរណភាពទឹកដី និងឯកភាពជាតិខ្មែរ ព្រះបរមរតនកោដ្ឋ ដែលមានសមាសភាពដូចខាងក្រោម៖

9-	លោកជំទាវ		•	រដ្ឋលេខាធិការ	ជាប្រធាន
b -	លោកជំទាវ		•	អនុរដ្ឋលេខាធិការ	ជាអនុប្រធាន
៣-	ឯកឧត្តម	ខ្សួច	អ៊ីស្ណាស៊ីទី	អគ្គនាយកបច្ចេកទេសវប្បធម៌	ជាអនុប្រធាន

შ- ៦-	លោកជំទាវ លោក	អ្ន ស្ត្រា	ಕ್ಷ ಜ್ಞಾಪ ಕ್ಷ ಜ್ಞಾಪ	អគ្គនាយករងបេតិកភណ្ឌ អគ្គនាយករងបច្ចេកទេសវប្បធម៌	ជាសមាជិក ជាសមាជិក
ญ-	លោក	ಆಕ್ಷಣ	වේහ	អគ្គនាយករឯបច្ចេកទេសវប្បធម៌	ជាសមាជិក
៨-	លោកស្រី	\$85 ·	សារូ	ប្រធាននាយកដ្ឋានសៀវភៅនិង-	ជាសមាជិក
				ការអាន	
ල්-	លោកស្រី	නි	សុខឆទី	អនុប្រធាននាយកដ្ឋានផែនការស្ថិតិ-	ជាសមាជិក
				និងសរុប	
90-	លោកស្រី	ដេខ	ಟ್ ಇಬ್ಬ	អនុប្រធាននាយកដ្ឋានគណនេយ្យ-	ជាសមាជិក
	_			និងហិរញ្ញវត្ថ	
99-	លោកស្រី	\$85	ಹ್ ಲಿಬ	អនុប្រធាននាយកដ្ឋានសៀវភៅ-	ជាសមាជិក
	0			និងការអាន	
១ ២-	លោកស្រី	6852	කිසි	នាយិការងសាលាបណ្តុះបណ្តាល-	ជាសមាជិក
00	Wottings			ក្របខណ្ឌវប្បធម៌	Allociali
១៣-	កញ្ញា	න	ឈាទិន	ប្រធានការិយាល័យរដ្ឋបាល RC	ជាសមាជិក
0 111-	20	-		Danama mangana no	ATTOONALL

គ្រុមអាទោរនេះមានតារគិច្ច៖

ទទូលខុសត្រូវលើការដឹកនាំ រៀបចំការសម្ដែងសិល្បៈនៅថ្ងៃទី១០ ដល់ថ្ងៃទី១២ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៤ ក្នុងព្រះរាជពិធី ដង្ហែព្រះបរមអដ្ឋិព្រះករុណាព្រះបាទសម្ដេចព្រះនរោត្ដមសីហនុ ព្រះមហាវីរក្សត្រ ព្រះវររាជបិតាឯករាជ្យ បូរណភាពទឹកដី និងឯកភាពជាតិខ្មែរ ព្រះបរមរតនកោដ្ឋ។

ទ្រទារខា :

នាយខុទ្ទកាល័យ អធិការនៃអធិការដ្ឋាន ប្រធាននាយកដ្ឋានសវនកម្មផ្ទៃក្នុង អគ្គនាយករដ្ឋបាល និងហិរញ្ញវត្ថុ អគ្គនាយកបច្ចេកទេសវប្បធម៌ អគ្គនាយកបេតិកភណ្ឌវប្បធម៌ សាកលវិទ្យាធិការនៃ សាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទវិចិត្រសិល្បៈ ព្រមទាំងសាមីខ្លួនដូចមានចែងក្នុងប្រការ១ ត្រូវអនុវត្តសេចក្ដី សម្រេចនេះ ឲ្យមានប្រសិទ្ធភាពចាប់ពីថ្ងៃចុះហត្ថលេខានេះតទៅ។

<u>ចម្លងជូន៖</u>

- ក្រសូងព្រះបរមរាជវាំង
- · ទីស្ដីការគណ:រដ្ឋមន្ត្រី
- គណ:កម្មាធិការជាតិរៀបចំ
 បុណ្យជាតិ-អន្តរជាតិ
- ដូចប្រការ១
- ឯកសារ-កាលប្បវត្តិ

